Hófehérke

Hófehérke

Hetedhét országon innen és túl is ismert szépségéről. Sajnos mostohája nem kedveli, de barátaira bármikor számíthat. Az erdő állatai, a törpék és szerelme, a Herceg is mellette állnak. Másokon segítő, jószívű lány, aki még azokat is megsajnálja, akik becsapják…

A Herceg

A Herceg

Daliás és jóképű, ugyanakkor rendkívül öntelt is. Szerencsére Hófehérke hamar meglátta belső szépségét és értékeit, Mások tanácsait megfogadja, így a Tükör ötletével van esélye megmenteni szerelme életét is. Vajon sikerrel jár és tényleg elég egyetlen csók?

A Tükör

A Tükör

Mindig az igazat mondja, ám ezzel bajba sodorja Hófehérkét, hiszen a Királynő éktelen haragra gerjed. A mostoha tulajdonában áll, azonban egyáltalán nem olyan gonosz, mint ő. Sőt!

A Vadász

A Vadász

Ugyan a Királynő szolgálatában áll, mégis jóravaló, kedves alak. Legjobb négylábú barátja sokat segít neki a vadászatokon. Mivel ő vigyázott Hófehérkére szülei halála óta, így a mostoha utasításának nem tud eleget tenni: bár az erdőbe csalja a gyönyörű lányt, végül mégis életben hagyja.

A Bányafőnök

A Bányafőnök

A törpék nagyon mókás főnöke. Bár szénbányászatból élnek, már-már megszállottan reménykedik abban, hogy előbb-utóbb gyémántot is találnak. Ha ez sikerülne nekik, fellendülne az üzletük. Mi szurkolunk, hátha!

A Királynő

A Királynő

Szinte minden cselekvésének ármány, bosszúvágy a mozgatórugója. Mindenáron szeretne megszabadulni Hófehérkétől, hogy ő lehessen a legszebb a vidéken. Ezt különféle módokon meg is próbálja, de szerencsére eddig még nem volt eredményes. Vajon az álruhában adott mérgezett almával megszerzi a vidék legszebbje címet?

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. RÉSZLETEK
Értem